Welkom op de website van ksa v.I.V.E.D. Tongerlo!

 

ouderavond, nu zaterdag @ kadee tongerlo

OUDERAVOND

ksa goes youtube

Vanaf nu kan je al onze filmpjes bekijken op YouTube!

De link hiernaar is http://youtube.com/user/KSATongerlo

Zeker eens bekijken!!

bord

foto's kamp, knavo en rosse lei dorpsspel

Hier volgen weer een heel deel foto's van Kamp Ravels 2008, KNAVO en het Rosse Lei Dorpsspel.

 

Kamp Ravels 2008

Knavo 2008

Rosse Lei Dorpsspel

 

De rest van de foto's van het kamp kan je komen bekijken op onze ouderavond op 9 augustus 2008. Meer info hierover vind je later!

Veel kijkplezier!

bord

aankondigingen garages

Hier kan u het laatste nieuws met betrekking tot onze garages lezen. Alle informatie komt hier op de website te staan!

Woensdag 23 juli 2008
Beste sympathisanten,
 
Aan het heem, aan de achterkant van de container, hangt er een bord op waar vrijwilligers hun naam kunnen schrijven, achter de data dat zij kunnen (zie foto). Zo kunnen wij, de leiding, weten hoeveel dieners er nodig zijn om zo genoeg volk aanwezig te hebben zodat alles vlot verloopt.
 
Alvast dank voor uw medewerking,
 
De leiding.

bord

Maandag 21 juli 2008
Vanaf morgen dinsdag 22 juli 2008 om 10u beginnen we met metsen. Hierna zal elke avond een update gedaan worden op de website met de stand van zaken en hoelaat we de volgende dag beginnen.

Hopelijk tot dan!

De leiding

Dinsdag 8 juli 2008
Vanaf dinsdag 22 juli beginnen we met metsen! We hopen dat er veel mensen aanwezig zullen zijn. Meer info vind je de komende weken hier op de website.

Dinsdag 1 juli 2008
Mits overleg met de mensen die zijn komen helpen met de betonnetten komen leggen, hebben we besloten om de dek te storten met een betonpomp.

Omdat we niet zeker weten op welke dagen dat de betonpomp beschikbaar is, zullen we de dek met de leiding storten. Omdat we werken met een betonpomp kunnen we dit zelf en hebben we niet zoveel hulp nodig voor dit werk.

Via de website laten we weten wanneer het volgende werk begint. Dit kan u hier steeds terug vinden!

Alvast bedankt!

Bekijk hier de foto's van de afbraakwerken in juni!

Afbraakwerken juni

Bekijk hier enkele filmpjes van de afbraakwerken!

ksa in goed nieuws krant

ksa

kamp ravels 2008

Donderdag 10 juli vertrekt de leiding op voorkamp om alles klaar te zetten voor ons spectaculair kamp! Alle tenten worden dan opgezet zoals de eettent, de leiderstent, ledententen, keukentent, enz ...

Zondag 13 juli om 9u00 verwachten we jullie dan op het dorpsplein om vervolgens richting Ravels te vertrekken!

Dit  jaar  gaan  we  op  avontuur  met  Kuifje, een  jonge reporter  die  samen  met  zijn  vrienden  Bobbie,  kapitein Haddock  en  nog  vele  anderen  zéér  spannende  avonturen beleefd.  
  
Als  reporter  reist  Kuifje  naar  vele  verre  landen  en  speciale plaatsen  waar  hij  opdrachten  moet  vervullen,  op  zoek  gaat naar  schatten,  problemen  moet  oplossen  en  andere personen  moet  helpen.  Zo  is  hij  al  in  Amerika,  Afrika  en zelfs  Tibet  geweest!  
  
Benieuwd waar wij met  hem terecht gaan komen…   

Meer informatie en het kampboekje kan je bekijken bij Kamp.

kuifje

garages

Beste ouders,

Reeds 7 jaar organiseren wij, KSA en VKSJ Tongerlo,  jaarlijks onze jeugdfuif om de kosten van onze werking te kunnen betalen en om op die manier een goeie jeugdwerking te kunnen uitbouwen. We houden bewust het lidgeld laag, de kampprijs is dé laagste van alle jeugdverenigingen en als we uw kind vragen centjes mee te nemen voor een activiteit, betaalt de kas altijd de helft.

Een goed financieel beleid heeft ons ook geleerd te sparen om af en toe een mooi project te realiseren. Aangezien we in de toekomst zelf zullen moeten investeren in tenten en ander kampmateriaal, zitten we vooral met een tekort aan opbergplaats. In de zomervakantie gaan we daarom de huidige bouwvallige garage slopen en een nieuwe opbergplaats bouwen achter ons heem. Het resultaat zal een kleine hangar met 8 garagepoorten zijn waarin we zo veel en zo gemakkelijk mogelijk materiaal kunnen opbergen. 

afbraken afbraken

De KSA en VKSJ werken al tientallen jaren op vrijwilligerskracht. Ook de voorbereidingen en de bouw van deze garages zal door vrijwilligers moeten gebeuren. Enkele van onze leiders en leidsters zijn al een jaar bezig met de voorbereiding, maar het grote werk is voor de komende zomermaanden.

Daarom willen we vragen of u een handje wil komen toesteken.

De komende data gaan we aan de bouwwerken starten:

28 juni tot 3 juli:      
Iedere dag vanaf 19.00 uur gaan we betonnetten leggen, vlechten en inschalen zodat alles in gereedheid gebracht wordt voor het storten van de beton.

4 juli:                       
Beton laten komen en gelijktrekken. Dit zal overdag gebeuren omdat er tijdens het weekend geen beton te krijgen is. We zullen véél volk nodig hebben en rekenen zeker op de steun van de oudste groepen. (botten aandoen en hark/schop meenemen)

22 juli:                     
Beginnen met metsen. We hopen dat er veel metsers bereid zijn om ons te helpen.

23 augustus:            
Dak leggen

 

Als u mee wilt helpen, kan u steeds op de bovenstaande data langskomen aan het heem of u kan een seintje geven aan Pieter Truijen (0497/244205)

 

We rekenen op uw steun!
Alvast bedankt!

De leiding van KSA en VKSJ Tongerlo

vlottentocht

Samen met KSJ Roy organiseerde we een vlottentocht op het kanaal!

kamp

De foto's kan je hier bekijken.

KNAVO foto's

De foto's van KNAVO kan je bekijken op de website van KSJ Limburg via deze link!

kamp

kamp ravels 2008

Binnenkort is het weer zover, we gaan weer op kamp! Dit jaar gaan we naar Ravels, van 13 juli tot 20 juli! Je zal binnen enkele weken het kampboekje in je bus vinden en hier op de website, maar we hebben nu al foto's van de kampplaats voor je.

Je kan deze hier bekijken!

kamp

Veel plezier!

FOTO'S jeetee

JeeTee was weer een geslaagde editie! Je kan hier alle foto's bekijken!

jeetee

De Jong-Hernieuwers en de Hernieuwers zijn maandag 31 maart vertrokken op JeeTee, de vier-daagse wandeltocht georganiseerd door KSJ Limburg. Samen met andere KSJ-KSA-VKSJ verenigingen uit Limburg gaan zij op zoek naar Stad X.

Om hen een hart onder de riem te steken kunnen jullie hen altijd een berichtje nalaten. Ze krijgen iedere morgen een krantje waar mopjes, tips, een bemoedigend woord,... in staan. JIJ kan ons hier ook een berichtje in nalaten door jouw berichtje door te sturen naar wanderer@live.be . Zeker doen!

jungle fever - 22 maart 2008 - bongerd tongerlo!!

jf

foto's karnavalbal

De foto's van het Kinderkarnaval kan je hier bekijken!

Foto's van het Karnavalbal vind je hier!

xHTML strict! CSS strict!